1. Ny lohahevitry ny fifanarahana.
    • Ity fifanarahana ity dia manan-kery ho an'ny tranokala https://healthy-food-near-me.com ary nofaranana teo amin'ny mpampiasa ireo tranokala ireo sy ny tompon'ireo tranonkala ireo (eto amin'ity https://healthy-food-near-me.com )
    • Ity fifanarahana ity dia mametraka ny fomba fandraisana, fitahirizana, fanodinana, fampiasana ary famoahana ny angona manokana momba ny mpampiasa sy ny fampahalalana hafa azon'ny https://healthy-food-near-me.com avy amin'ireo mpampiasa tranonkala. Ny mpampiasa dia mameno angona manokana.
    • Raha hametraka vaovao, fanambaràna, ampiasao ny tranokala amin'ny tranokala https://healthy-food-near-me.com, ny mpampiasa dia tokony hamaky am-pitandremana ity fifanarahana ity ary haneho ny fifanarahana feno miaraka aminy. Ny fanamafisana ny fanekena feno amin'ity fifanarahana ity dia ny fampiasan'ny mpampiasa ny tranokala.
    • Ny mpampiasa dia tsy manan-jo handefa vaovao, fanambarana, hampiasa ilay tranokala raha tsy mifanaraka amin'ny fepetra voatondron'ity fifanarahana ity izy, na raha tsy nahatratra ny taona ara-dalàna rehefa manan-jo hanao fifanarahana na tsy olona nahazo alàlana an'ny orinasa izay nametrahana ny fampahalalana ho azy ireo, fanambarana.
    • Amin'ny alàlan'ny fandefasana vaovao amin'ny tranokala mampiasa ny tranokala, ny mpampiasa dia miditra amin'ny data manokana na, manome an'io angona io amin'ny fomba hafa, ary / na, manao hetsika rehetra ao amin'ilay tranokala, ary / na mampiasa ny ampahany amin'ny tranokala, ny mpampiasa dia manaiky mazava tsara ny fehezan'ity fifanarahana ity sy Proveshttps: //healthy-food-near-me.com miaraka amin'ny zony handray, hitahiry, hanodinana, hampiasa ary hampahafantatra ny mombamomba anao manokana momba ny fifanarahana.
    • Ity fifanarahana ity dia tsy manara-maso aryhttps://healthy-food-near-me.com dia tsy tompon'andraikitra amin'ny fandraisana, fitehirizana, fanodinana, fampiasana ary fampahafantarana ny angon-drakitra manokan'ny mpampiasa sy izay fampahalalana hafa amin'ny antoko fahatelo tsy tompon'ny https ://healthy-food-near-me.com, ary ireo olona tsy mpiasan'ny AvtoTachki .com, na dia nahazo fidirana amin'ny tranokala, vokatra na serivisy ho an'ireo olona ireo aza ny mpampiasa amin'nyhttps://healthy-food-near-me .com na ny gazetiboky. Tsiambaratelo amin'ny fahatakarana, ity fifanarahana ity no hany fampahalalana voatahiry ao amin'ny angon-drakitra ao amin'ny tranokala amin'ny fanjakana miafina ary tsy misy afa-tsy amin'nyhttps://healthy-food-near-me.com.
    • Niaiky ilay mpampiasa fa, raha sendra ny fanaovana tsirambina ny fiarovana azy sy ny fiarovana ny angon-drakitra momba azy manokana sy ny data alàlana izy, ny antoko fahatelo dia mety hahazo fidirana tsy ara-dalàna amin'ny kaonty sy ny angona momba ny tena manokana sy ny mpampiasa hafa. https://healthy-food-near-me.com dia tsy tompon'andraikitra amin'ny fahaverezana nahazo izany fidirana izany.
  2. Ny fomba fanao hahazoana angona manokana.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies hanome serivisy miankina amin'izany, ohatra, ny fitahirizana angona ao anaty harona eo anelanelan'ny fitsidihana;
    • Ny adiresy IP an'ny mpampiasa.
  2. Ny fampahalalana rehetra dia angoninay, ary tsy miova amin'ny fanangonana angona. Tompon'andraikitra amin'ny fanomezana fampahalalana azo antoka ny mpampiasa, ao anatin'izany ny fampahalalana momba ny angon-drakitra manokana.https: //healthy-food-near-me.com dia manan-jo, raha ilaina, hanamarina ny maha-marina ny fampahalalana nomena ary mangataka fanamafisana ny vaovao omena raha ilaina dia manome serivisy ho an'ny Mpampiasa.
  3. Ny fomba fampiasana ny mombamomba ny mpampiasa.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Fepetran'ny fanomezana fidirana amin'ny data.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • amin'ny fangatahana antonony avy amin'ny andrim-panjakana manan-jo hitaky sy handray tahiry sy fampahalalana toy izany;
    • raha, amin'ny hevitry ny https://healthy-food-near-me.com, ny mpampiasa dia manitsakitsaka ny fepetran'ity fifanarahana ity sy / na fifanarahana hafa sy fifanarahana teo amin'ny https://healthy-food-near-me.com ary ny Mpampiasa.
  7. Ahoana ny fanovana / famafana an'io fampahalalana io na ny fisoratana anarana.
  1. Ireo mpampiasa amin'ny fotoana mety dia afaka manova / mamafa fampahalalana manokana (telefaona) na esory. Ny asan'ny endri-javatra sasantsasany amin'ny https://healthy-food-near-me.com, izay mitaky ny fisian'ny fampahalalana momba ny Mpampiasa, dia mety haato amin'ny fotoana fanovana / famafana ny vaovao.
  2. Ny angon-drakitra manokana an'ny Mpampiasa dia voatahiry mandra-pamafana an'ny Mpampiasa. Ny fampandrenesana ampy momba ny mpampiasa momba ny famafana na fanodinana data hafa manokana dia taratasy (fampahalalana) alefa amin'ny mailaka nofaritan'ny Mpampiasa.
  3. Fiarovana data.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Adiresy fifandraisana raha sendra misy fanontaniana.
  4. Raha misy fanontaniana, faniriana, fitarainana momba ny fampahalalana omenao, azafady mifandraisa amin'ny adiresy mailaka: Support@healthy-food-near-me.com. Amin'ny fangatahana an-tsoratra sy amin'ny fanolorana antontan-taratasy izay mametraka ny mombamomba azy sy ny fahefany, dia azonay omena ny mpampiasa fampahalalana momba ny fombafomba hahazoana ny mombamomba ny toerana misy ny tahiry.
  5. Fanovana ny politikam-pahafahana.
  6. Azontsika atao ny manova ny fepetra momba ny politika manokana. Amin'ity tranga ity dia hosoloinay ny takelaka amin'ny pejy misy ny toe-javatra, ka avereno jerena tsindraindray https://health-food-near-me.com/ fifanarahana momba ny tsiambaratelo Ny fanovana rehetra amin'ny fifanarahana dia nanomboka nanomboka tamin'ny fotoana namoahana azy ireo. Amin'ny fampiasana ny tranokala, ny mpampiasa dia manamafy ny fanekena ireo fepetra vaovao momba ny Politikan'ny tsiambaratelo amin'ny teny manan-kery tamin'ny fotoana nampiasan'ny mpampiasa ilay tranokala.
  7. Fepetra fanampiny.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Raha misy ny fepetra momba ny tsiambaratelo momba ny tsiambaratelo, ao anatin'izany ny tolo-kevitra rehetra, na fehezan-dalàna, na ny ampahany aminy, dia heverina ho mifanohitra amin'ny lalàna, na tsy manan-kery io dia tsy hisy fiatraikany amin'ny fepetra sisa tsy mifanohitra amin'ny lalàna izany, dia mitoetra ao hery feno ary manan-kery, ary misy fepetra tsy manan-kery, na fepetra tsy azo tanterahina raha tsy misy ny hetsika fanampiny ataon'ny Ankolafy, dia heverina fa misy fanovana, novaina araka izay ilaina mba hahazoana antoka ny maha-marina azy sy ny mety fampiharana azy.
  3. Ity fifanarahana ity dia miitatra hatrany amin'ny Mpampiasa hatramin'ny fotoana nampiasàny ny tranokala, ao anatin'izany ny fametrahana ny doka, ary manan-kery mandra-pahatongan'ny fampahalalana momba ny mpampiasa voatahiry ao amin'ilay tranokala, ao anatin'izany ny angona manokana.